lørdag 27. juli 2013

Elegante bordlamper

Tom Dixon og Nomess bordlamper er en noen av de mest elegante og allsidig tilbehør som enkelt passer i ulike interiørstiler. I et rom som er innredet i en moderne stil, kan en smijern lampe legge eleganse til et rom som ellers kan synes å være kjedelig.

 Selv i en tradisjonell eller etnisk design ordning, kan bordlamper med krimskrams, fancy vendinger og innslag av krystaller ta et rom fra å være "blah" til "WOW!" Du kan lett finne et smijern bordlampe som kan passe til alle former for interiør og budsjett fordi smijern er et billig materiale og er tilgjengelig i overflod. Designdelicatessen bordlamper er solide, så det er ingen grunn til bekymring om du har klønete voksne eller bøllete barn rundt i huset.


Materialet på lamper er allsidig, og kan lett forvandles til noen av de beste former og stiler. Et kunstnerisk øye og et håndverksmessig kvalitet for design kan gjøre disse lampene til noen kunstverke underverk.


Du kan få bordlamper i alle tenkelige farger, stiler, design og størrelse du måtte ønske. En ny bordlampe er den beste måten å introdusere et helt nytt utseende til rommet ditt. Ofte tenker man på at bordlamper skal være en slags "oppgave belysning", som er brukt til en bestemt oppgave, for eksempel å lese bøker, eller stå ved et skrivebord. Designdelicatessen bordlamper er svært holdbare og går nesten aldri i stykker. Det vil kreve en stor kraft for at de skal gå i stykker. Hvis du har barn i huset, så er disse lampene perfekte siden de holder sin form hvis de faller ned.

Lamper til salgs hos Designdelicatessen

Hay Design

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar