lørdag 27. juli 2013

Elegante bordlamper

Tom Dixon og Nomess bordlamper er en noen av de mest elegante og allsidig tilbehør som enkelt passer i ulike interiørstiler. I et rom som er innredet i en moderne stil, kan en smijern lampe legge eleganse til et rom som ellers kan synes å være kjedelig.

 Selv i en tradisjonell eller etnisk design ordning, kan bordlamper med krimskrams, fancy vendinger og innslag av krystaller ta et rom fra å være "blah" til "WOW!" Du kan lett finne et smijern bordlampe som kan passe til alle former for interiør og budsjett fordi smijern er et billig materiale og er tilgjengelig i overflod. Designdelicatessen bordlamper er solide, så det er ingen grunn til bekymring om du har klønete voksne eller bøllete barn rundt i huset.


Materialet på lamper er allsidig, og kan lett forvandles til noen av de beste former og stiler. Et kunstnerisk øye og et håndverksmessig kvalitet for design kan gjøre disse lampene til noen kunstverke underverk.


Du kan få bordlamper i alle tenkelige farger, stiler, design og størrelse du måtte ønske. En ny bordlampe er den beste måten å introdusere et helt nytt utseende til rommet ditt. Ofte tenker man på at bordlamper skal være en slags "oppgave belysning", som er brukt til en bestemt oppgave, for eksempel å lese bøker, eller stå ved et skrivebord. Designdelicatessen bordlamper er svært holdbare og går nesten aldri i stykker. Det vil kreve en stor kraft for at de skal gå i stykker. Hvis du har barn i huset, så er disse lampene perfekte siden de holder sin form hvis de faller ned.

Lamper til salgs hos Designdelicatessen

Hay Design

Belysning er en stor nødvendighet

Belysning er en stor nødvendighet i boliger, kontorer, leiligheter, hoteller og andre bygninger. Å velge riktig merke kan noen ganger være vanskelig og til slutt vil du velge den som passer best for deg. Men blant de mer kjente merkene, kan du alltid velge fra Artemide, Flos og Foscarini. Utstillingslokalene strekker seg til mange land, som betegner styrke til sine merkevarer. Selv om disse lampene er dyre, har de en fantastisk god kvalitet når du kjøper deres produkter. En italiensk merke, spesialiserer

Artemide som produserer førsteklasses belysning produkter som taklamper, bordlamper, vegglamper og gulvlamper. Alle disse produktene er designet av kjente og internasjonale designere. Enten det er for Norske innbyggere, eller for folk i andre land, kan det være lurt å sjekke ut produktene på forskjellige nettsider. Moderne italiensk belysningsselskapet Flos, tilbyr det beste innen moderne belysning med et innovativt utseende. Når du er ute etter moderne design til å belyse hjemmet eller kontoret, så vil du finne disse på de forskjellige nettsidene. Så, slappe av, fordi Artemide er akkurat det riktige valget som vil gi brukerne akkurat det de er på utkikk etter.

 Du må huske på at slike store merker i bordlamper vil ikke bli solgt i hvilken som helst butikk, så du trenger å oppsøke enkelte forhandlere eller utstillingslokaler hvis du ønsker å kjøpe noe slike lamper. Selv om de italienske lampene ikke er billig, så vil du garantert få en lampe med en meget god kvalitet som du vil ha glede av i utrolig mange år.

Om det er en taklampe eller bordlampe, deres design og konstant bestrebelse for å produsere produkter i verdensklasse til boliger, hoteller og store bedrifter over hele kloden. For innendørs belysning i hjemmet ditt, kan du ha vegglamper, gulvlamper og bordlamper. Vegglamper er svært viktig å ha i et hjem. De trekke oppmerksomhet til de viktigste funksjonene i rommet ditt.

 Gulvlamper
Lamper

torsdag 4. juli 2013

Elegante Lamper Til Huset Ditt



Lyset  er den viktigste faktoren i rommets innredning. Den perfekte mengden og variasjonen av belysning er alt du trenger for å gi rommet en varm eller en kald følelse. Belysning kan ikke bare gi rommet en viss forstand, men det kan også gjøre det ser stor eller liten. Selvsagt, en god mengde lys tilgjengelig i alle typer rom, og hvis du ikke har nok solid, kan du enkelt legge til en lampe eller to for å få mer lys. Ikke bare vil de gi deg lys, men også legge mye av skjønnhet til rommet. Her er noen typer bord lamper du kan velge fra Amazon.


Dette glasset bordlampe i typisk Tiffany stil er perfekt for de som liker tradisjonelle og håndlagde elementer i sine soverommet eller stua eller gangen for den saks skyld. Sin store sjarm og skjønnhet bidrar til rommet når den lyser opp! Denne lampen er en uformell, men elegant i sin egen spesielle måte med helt egne spesielle bronsbas sammen med et glass skjerm som er håndlaget.

Men ikke forvent å ha alle funksjonene som en ekte antikk lampe, men på den annen side, trenger du ikke skryte av en lampe. Det er bare en fin håndlaget lampe for en rimelig pris. Dette glasset bordlampe har to lyspærer på en gang, og de kan bli tent sammen så godt eller en om gangen, noe som er flott når du ønsker å spare energi eller bare trenger mindre lys til tider. Totalt sett er det en fin lampe på en överenskomligt pris.

Bordlampe laget av glass er en av de vakreste og mest kjekk glass lamper tilgjengelig online. Det griper oppmerksomheten ved første blikk og gjøre et varig inntrykk! Det betyr ikke bare ser bra ut, men det gir en god mengde lys på grunn av sin klare glass, men det kan bare ha én pære på 150 watt.

Et par av to moderne lamper  i glass ville passe et soverom tabell eller et salongbord! Sine 75 cm kan plasseres på et bord med stoler, men i et rom dekorert med puter og sackosäckar, denne lampen plasseres på gulvet også. Dette moderne stil lampe vil umiddelbart løfte opp rommet ditt og gi det det fargerike utseende som alltid har lengtet etter.

mandag 25. februar 2013

Hvorfor bør du bruke Skandinavisk Design

Skandinavisk design handler om å være rolig, enkel, ren og ennå være fullt funksjonelt. Skandinavisk design dukket opp i 1950 og ble populær igjen fra 1990-tallet.

Det er preget av enkel design, minimalisme, funksjonalitet og generelt masseproduserte møbler med lave kostnader. En av de fremste grunnsetningene i skandinavisk design er symmetri. Det uformelle skjer med enkelhet av utseende av møblene.

Symmetri er også viktig, men så enkelt som to lysestaker satt side ved side eller to stoler på hver side av en kommode. Malte møbler er sentralt i dette designet, så kjøper du deg to stoler på en auksjon, så vil et par strøk med maling gjøre tingen for deg og ditt design.

 Hvit er en av de viktigste fargene for skandinavisk design, det er ikke bare blå og hvite striper. Det har blitt mer populært å legge inn injeksjoner av farge som svart, grå, gul eller andre fine farger. Trefarge er viktig for skandinaviske utseende, akkurat som maling er. Tekstiler er også viktig, og du kan få til mye fint i rommet ditt med fine tekstiler.

Å ha fine farger på veggen er alltid et sikkert stikk. Panel som viser norske scener er perfekt for å bringe Skandinavia rett inn i ditt hjem, de bringer renslighet, friskhet, hvithet, flora og fauna fra de skandinaviske landene rett inn i hjemmet ditt.

Dette er noe du kan bruke enkeltvis eller sammen med andre typer panel, kan du legge til så få eller så mange som du ønsker.

 Panel i trefarger vil bringe skogen inn i rommet ditt. Dette vil gi deg en god og avslappende følelse. Og husk, skandinavisk design handler ikke bare om innredning, det er også en livsstil som eksemplifiserer enkelhet og effektivitet. Det handler om å ha et vakkert og et ryddig hjem.

Interessante lenker:

torsdag 7. februar 2013

Design Lamper - Tips om baderomslys

I denne artikkelen vil vi se på briljant designet baderomslys og hvordan du kan oppgradere baderommet med noen flotte lysarmaturer. Ikke la ditt baderom være det eneste rommet i huset som er kjedelig, i stedet bør du installere et par nye baderomslys slik at badet ditt blir forfriskende og vakkert.





Minimale baderomslys
Hvis din smak er slank og minimalistisk så finnes det hundrevis av elegante baderomslys der ute, klar til å forskjønne ditt bad. Nøkkelen til minimalisme på badet er ikke bare ved hjelp av det grunnleggende. For å oppnå dette utseendet, må du velge design som er utrolig enkelt.




For å få et slankt og stilfullt bad, så må du vite nøyaktig hva du bør gjøre. Baderomslysene bør passe perfekt inn i resten av dekorasjonen du har på badet. De bør ikke skille seg ut. Materiale er også viktig. Du vil finne noen av de vakreste baderomslysene i rustfritt stål, krom og akryl. Men uansett hvilken materiale du velger, må det være av høy kvalitet.

Funksjonelle baderomslys
Bare fordi noe er praktisk så betyr det ikke at de ikke kan være fine. Fra opplyste LED lys på speilene, til halogenlys i dusjen vil dette bringe flott design inn i badet.

Moderne stil

Hvis du ikke er en fan av den kalde, sterile følelsen av et minimalistisk utseende, kan du fortsatt skaffe deg en moderne stil på baderommet ditt. Tenk stilig, fremtidsrettede baderomslys i rustfritt stål eller krom, sammen med lyse farger på veggen. Dette er en flott kombinasjon som holder badet ditt rent og stilfullt.

Uansett hvilken stil du har på badet ditt, så er kvalitet det viktigste du bør passe på når du handler baderomslys. Dårlige lamper vil ikke se bra ut på badet ditt og de er ikke sikre å bruke heller. Velg det beste materialet, det beste designet og det beste håndverket for å få det aller beste resultatet!

Design Belysning