mandag 25. februar 2013

Hvorfor bør du bruke Skandinavisk Design

Skandinavisk design handler om å være rolig, enkel, ren og ennå være fullt funksjonelt. Skandinavisk design dukket opp i 1950 og ble populær igjen fra 1990-tallet.

Det er preget av enkel design, minimalisme, funksjonalitet og generelt masseproduserte møbler med lave kostnader. En av de fremste grunnsetningene i skandinavisk design er symmetri. Det uformelle skjer med enkelhet av utseende av møblene.

Symmetri er også viktig, men så enkelt som to lysestaker satt side ved side eller to stoler på hver side av en kommode. Malte møbler er sentralt i dette designet, så kjøper du deg to stoler på en auksjon, så vil et par strøk med maling gjøre tingen for deg og ditt design.

 Hvit er en av de viktigste fargene for skandinavisk design, det er ikke bare blå og hvite striper. Det har blitt mer populært å legge inn injeksjoner av farge som svart, grå, gul eller andre fine farger. Trefarge er viktig for skandinaviske utseende, akkurat som maling er. Tekstiler er også viktig, og du kan få til mye fint i rommet ditt med fine tekstiler.

Å ha fine farger på veggen er alltid et sikkert stikk. Panel som viser norske scener er perfekt for å bringe Skandinavia rett inn i ditt hjem, de bringer renslighet, friskhet, hvithet, flora og fauna fra de skandinaviske landene rett inn i hjemmet ditt.

Dette er noe du kan bruke enkeltvis eller sammen med andre typer panel, kan du legge til så få eller så mange som du ønsker.

 Panel i trefarger vil bringe skogen inn i rommet ditt. Dette vil gi deg en god og avslappende følelse. Og husk, skandinavisk design handler ikke bare om innredning, det er også en livsstil som eksemplifiserer enkelhet og effektivitet. Det handler om å ha et vakkert og et ryddig hjem.

Interessante lenker:

torsdag 7. februar 2013

Design Lamper - Tips om baderomslys

I denne artikkelen vil vi se på briljant designet baderomslys og hvordan du kan oppgradere baderommet med noen flotte lysarmaturer. Ikke la ditt baderom være det eneste rommet i huset som er kjedelig, i stedet bør du installere et par nye baderomslys slik at badet ditt blir forfriskende og vakkert.





Minimale baderomslys
Hvis din smak er slank og minimalistisk så finnes det hundrevis av elegante baderomslys der ute, klar til å forskjønne ditt bad. Nøkkelen til minimalisme på badet er ikke bare ved hjelp av det grunnleggende. For å oppnå dette utseendet, må du velge design som er utrolig enkelt.




For å få et slankt og stilfullt bad, så må du vite nøyaktig hva du bør gjøre. Baderomslysene bør passe perfekt inn i resten av dekorasjonen du har på badet. De bør ikke skille seg ut. Materiale er også viktig. Du vil finne noen av de vakreste baderomslysene i rustfritt stål, krom og akryl. Men uansett hvilken materiale du velger, må det være av høy kvalitet.

Funksjonelle baderomslys
Bare fordi noe er praktisk så betyr det ikke at de ikke kan være fine. Fra opplyste LED lys på speilene, til halogenlys i dusjen vil dette bringe flott design inn i badet.

Moderne stil

Hvis du ikke er en fan av den kalde, sterile følelsen av et minimalistisk utseende, kan du fortsatt skaffe deg en moderne stil på baderommet ditt. Tenk stilig, fremtidsrettede baderomslys i rustfritt stål eller krom, sammen med lyse farger på veggen. Dette er en flott kombinasjon som holder badet ditt rent og stilfullt.

Uansett hvilken stil du har på badet ditt, så er kvalitet det viktigste du bør passe på når du handler baderomslys. Dårlige lamper vil ikke se bra ut på badet ditt og de er ikke sikre å bruke heller. Velg det beste materialet, det beste designet og det beste håndverket for å få det aller beste resultatet!

Design Belysning